Rijles

Een rijles bij autorijschool Rijkundig duurt 50 minuten.

Voordat je begint aan je eerste officiële rijles houden wij eerst een intakegesprek en een proefles met jou. Aan de hand hiervan kan er een schatting worden gemaakt van het aantal lessen dat u nodig heeft. Hiermee proberen wij ervoor te zorgen dat u geen te dure pakket koopt.

Naarst de gebruikelijke theorie en praktijk elementen, nemen onze instructeurs ook elementen als faal- en rij angst met u door. Zo leert om makkelijker omgaan met angst om te rijden in het verkeer.

Bij autorijschool Rijkundig krijg je vooraf een vaste instructeur toegewezen. Deze instructeur zal er uiteindelijk voor moeten zorgen dat jij je rijbewijs B behaald.

De les start op het moment dat de instructeur je op haalt bij jou thuis, werk, school of een andere locatie binnen onze werkgebieden. Gedurende deze les zullen de basisvaardigheden als schakelen, wegrijden, bepalen van de plaats op de weg, bijzondere manoeuvres en snelweg geoefend worden, daarnaast zal de daarbij horende theorie besproken worden.

Tot slot, de paketten die door u worden afgenomen kunnen in termijnen worden betaald, hiermee willen wij, van autorijschool Rijkundig, u niet belasten met een te grote uitgaven in één keer.